Businessclub The Duke

Geschiedenis

Bekijk hier nieuwsartikelen van voorgaande jaren.

Landerdse Golfdag 2013 als eclatant succes de boeken in!

LANDERD – Afgelopen zaterdag 21 september j.l. vond de eerste Landerdse Golfdag plaats en mede dankzij de weergoden kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Onder prima weersomstandigheden gingen de 78 deelnemers ’s morgens vanaf 8.30 uur de golfbaan op voor de wedstrijd. Company Club De Hooge Vorssel in Nistelrode was de perfecte ambiance voor een ontspannen dag. Goed gehumeurd werd er enthousiast gestreden om de eeuwige roem, die uiteraard maar voor een enkeling was weggelegd. Voorzitter Mari van der Heiden memoreerde in zijn dankwoord de ontspannen sfeer, waar oude relaties werden hernieuwd en nieuwe contacten gelegd, maar vooral de gezelligheid. Burgemeester Bakermans, uitgenodigd voor de prijsuitreiking, sprak van een unieke gebeurtenis die voor de Gemeente Landerd op positieve wijze aandacht genereert. Overall winnaar bij de recreanten werd tenslotte Jan Janssen en bij de wedstrijddeelnemers ging Erik Langendijk met de wisseltrofee, maar vooral de eer, aan de haal.

Hierbij dank aan de deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en met name hoofdsponsor van der Heijden Bouw en Ontwikkeling voor het beschikbaar stellen van de baan.
Natuurlijk gaat ook veel dank uit naar de officials en medewerkers van De The Duke. Gastvrijheid zit heel sterk  in het DNA van deze club en de prachtige baan 9 holes baan lag er voortreffelijk bij.
Het was een superdag welke sterk uitnodigt om ook volgend jaar weer van de partij te zijn. Voor meer nieuws, uitslagen en foto’s kijk op www.landerdsegolfdag.nl.

Namens de Commissie van Landerdse Golfdag.

   
     

 

 


Inschrijvingen Landerdse golfdag 2013 officieel geopend!

LANDERD – Zoals reeds eerder aangekondigd wordt de jaarlijks terugkerende Zeelandse Golfdag opgeschaald naar een “interdorpelijk” gebeuren waarin startplaatsen beschikbaar zijn voor golfers uit de gehele gemeente Landerd.

Na een eerste inventarisatie heeft zich al een overweldigend aantal golfers ingeschreven. Het maximaal aantal inschrijvingen is vastgesteld op 84. De golfdag is definitief vastgelegd  op 21 september 2013 en er zal worden gespeeld op de golfbaan van Businessclub The Duke te Nistelrode. Voor een aantal deelnemers zal de wedstrijd beginnen om 8.00 uur. De Landerdse Golfdag wordt opgedeeld in twee varianten, te weten; een kampioen-wedstrijd in de spelvorm Stableford (actieve hcp. 0-36, max. playing hcp. 28.0) en een recreatie-wedstrijd (hcp. 0 tot 54) in gecombineerde spelvormen Stableford (9 holes) en 2-PersonBest Ball (9 holes). De officiële inschrijving is per vandaag, woensdag 12 juni, geopend. Wij  zien uw officiële aanmelding graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Check hiervoor de website www.landerdsegolfdag.nl en meld u aan via het digitale inschrijfformulier. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en zijn pas 100% definitief na aanbetaling van de deelnemer fee.

Namens de Commissie van Landerdse Golfdag.