Businessclub The Duke

Geschiedenis

Bekijk hier nieuwsartikelen van voorgaande jaren.

Landerdse Golfdag 2014 was weer een groot succes!

 

Sponsorcie 2014

Autobedrijf van Zummeren schenkt auto.

LANDERD – Voor de 4-de editie van de Landerdse Golfdag stelt het schaijkse autobedrijf van Zummeren een auto beschikbaar voor diegene die een hole in one weet te produceren. De Golfdag wordt 6 september a.s. gehouden op Businessclub De Hooge Vorssel te Nistelrode.

Golfers uit de gehele gemeente Landerd zijn welkom en de organisatie hoopt wederom een deelnemersveld van ca. 80 golfers te mogen begroeten.
Een van deze deelnemers kan dus huiswaarts keren met een spiksplinternieuwe Hyundai Veloster ter waarde van € 26.500,=. Autobedrijf van Zummeren kent in de eigenaren, vader Mark en zoon Paul, ook een paar enthousiaste liefhebbers van de golfsport en stemden spontaan in om de dag op te waarderen met het beschikbaar stellen van één van de paradepaardje uit de Hyundai stal. Automobielbedrijf van Zummeren in Schaijk is al sinds 1952 actief in de autobranche. Zowel op gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, als op technisch niveau. Het bedrijf is gevestigd in een opvallend nieuw pand aan de Rijksweg in Schaijk waar de koffie altijd klaarstaat.   

Namens de Commissie van Landerdse Golfdag