Businessclub The Duke

Geschiedenis

Bekijk hier nieuwsartikelen van voorgaande jaren.

LANDERD – Gezien de toename van het aantal bedrijfsgolfdagen heeft de THE DUKE zich genoodzaakt gezien de regels enigszins bij te stellen en zijn reserveringen voor de Landerdse Golfdag niet meer tussen 15 mei en 15 oktober mogelijk. We willen graag persé gebruik blijven maken van de diensten, service en prachtige banen van Golfbaan THE DUKE en daarom zal de 7-de editie van de Landerdse Golfdag op 6 mei 2017 plaatvinden. Startplaatsen zijn wederom beschikbaar voor golfers uit de gehele gemeente Landerd.

De organisatie hoopt ook deze keer een deelnemersveld van ca. 80 golfers te mogen begroeten. Zowel de wedstrijd- als recreanten deelnemers zullen simultaan om 12.00 uur starten en de wedstrijden zullen ook om plm. 17.30 uur gelijktijdig eindigen voor een gezamenlijke borrel.
Kosten bedragen € 90,= per deelnemer en is inclusief baancatering, lunchpakket in de baan (plm. 13.00 uur) en borrel met BBQ. Hopelijk kunnen we de traditie  van “Landerdse Golfdag; mooi weer golfdag” voortzetten. Ter voorbereiding en inventarisatie zien wij graag zo spoedig mogelijk uw aanmelding tegemoet.  Wij hanteren de “volgorde van binnenkomst” en “Vol=Vol” strategie dus als u deze unieke golfdag niet wilt missen schrijf dan snel in.
U geniet als bekende of oud-deelnemer van onze organisatie de voorkeur bij inschrijving maar, mocht het aantal van 80 deelnemers nog niet zijn bereikt, gaan we t.z.t. over tot openlijke inschrijving voor de resterende beschikbare plaatsten.
Wij verzoeken u ook gebruik te maken van het inschrijfformulier welke op de site is gepubliceerd onder TAB inschrijven. Pas met het insturen van uw volledige gegevens én betaling bevestigd u uw deelname aan de Landerdse Golfdag 2016. Na betaling wordt uw naam direct bijgeschreven op de deelnemerslijst.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze website www.landerdsegolfdag.nl

Wij kijken uit u als deelnemer op 6 mei te mogen begroeten.
Namens de Commissie van Landerdse Golfdag
Mari van der Heijden

Voorzitter Landerdse Golfdag

Geslaagde Landerdse Golfdag 2016

Als organisatie van de Landerdse Golfdag kijken wij terug op een bijzonder geslaagde uitvoering van de 6-de editie. Het schitterende weer deed iedereen kennelijk goed want er is naar behoren gepresteerd. Na de wedstrijd was er volop gelegenheid om in het clubhuis van de Duke na te praten over van alles en nog wat, onder het genot van, en was het gezellig tot in de late uurtjes. Wij hopen dat u een goed gevoel zult overhouden aan uw deelname dit jaar en hierbij de foto’s van alle flights. Tot ziens alvast op de Landerdse Golfdag 2017. De datum zal zsm worden gecommuniceerd.

LANDERD – De 5-de editie van de Landerdse Golfdag zal op 5 september 2015 plaatvinden en startplaatsen zijn wederom beschikbaar voor golfers uit de gehele gemeente Landerd.

De wedstrijden zullen plaatsvinden op de geheel vernieuwde, en naar 18 holes uitgebreide, golfbaan van businessclub The Duke (voorheen de Hooge Vorssel) te Nistelrode. Een primeur voor de Landerdse Golfdag omdat de wedstrijden gehouden worden nog voordat deze prachtig landschappelijk geïntegreerde baan officieel zal zijn geopend. De organisatie hoopt deze keer dan ook een deelnemersveld van ca. 100 golfers te mogen begroeten. Deze uitbreiding biedt tevens de mogelijkheid de golfdag qua indeling nog optimaler en gunstiger samen te stellen. Zowel wedstrijd- als recreanten deelnemers kunnen simultaan om 12.00 uur starten en de wedstrijden zullen ook om plm. 17.30 uur gelijktijdig eindigen voor een gezamenlijke borrel.

Kosten bedragen € 90,= per deelnemer en is inclusief baancatering, lunchpakket in de baan (plm. 13.00 uur) en borrel met BBQ. Eerdere uitvoeringen hebben plaatsgevonden onder prima weers- en golfomstandigheden en hopelijk kunnen we deze traditie voortzetten met dezelfde componenten als voorliggende jaren. Ter voorbereiding en inventarisatie zien wij graag zo spoedig mogelijk uw aanmelding tegemoet en voor overige informatie verwijzen wij u naar onze website www.landerdsegolfdag.nl. Wij hanteren de “volgorde van binnenkomst” en “Vol=Vol” strategie dus als u deze unieke golfdag niet wilt missen schrijf dan snel in.

U geniet als bekende of oud-deelnemer van onze organisatie de voorkeur bij inschrijving maar, mocht het aantal van 100 deelnemers nog niet zijn bereikt, gaan we t.z.t. over tot openlijke inschrijving voor de resterende beschikbare plaatsten.

Aanmelden graag via info@landerdsegolfdag.nl.

Wij kijken uit u als deelnemer op 5 september te mogen begroeten.

Namens de Commissie van Landerdse Golfdag

Mari van der Heijden
Voorzitter Landerdse Golfdag