Businessclub The Duke

Geschiedenis

Bekijk hier nieuwsartikelen van voorgaande jaren.

Mei 2019

LANDERD – Als organisatie van de Landerdse Golfdag zijn we weer super tevreden over de uitvoering van de 8-de editie. De verwachting dat ook de weergoden in een goede bui zouden verkeren is meer dan 100% uitgekomen. De Landerdse Golfdag 2019 staat inmiddels definitief gepland op VRIJDAG 3 mei, dus twee dagen vóór bevrijdingsdag. Wederom op de prachtige banen van Golfbaan THE DUKE en startplaatsen zijn beschikbaar voor golfers uit de gehele gemeente Landerd.

De organisatie hoopt ook deze keer een deelnemersveld van ca. 80 golfers te mogen begroeten. Zowel de wedstrijd- als recreanten deelnemers zullen simultaan om 12.00 uur starten en de wedstrijden zullen ook om plm. 17.30 uur gelijktijdig eindigen voor een gezamenlijke borrel.

Kosten bedragen € 100,= per deelnemer en is inclusief baancatering, lunchpakket in de baan (plm. 13.00 uur) en borrel met BBQ. Hopelijk kunnen we de traditie van “Landerdse Golfdag; mooi weer golfdag” voortzetten. Ter voorbereiding en inventarisatie zien wij graag zo spoedig mogelijk uw aanmelding tegemoet. Wij hanteren de “volgorde van binnenkomst” en “Vol=Vol” strategie dus als u deze unieke golfdag niet wilt missen schrijf dan snel in.

U geniet als bekende of oud-deelnemer van onze organisatie de voorkeur bij inschrijving maar, mocht het aantal van 80 deelnemers nog niet zijn bereikt, gaan we t.z.t. over tot openlijke inschrijving voor de resterende beschikbare plaatsten.
Wij verzoeken u ook gebruik te maken van het inschrijfformulier welke op de site is gepubliceerd onder TAB inschrijven. Pas met het insturen van uw volledige gegevens én betaling bevestigd u uw deelname aan de Landerdse Golfdag 2019. Na betaling wordt uw naam direct bijgeschreven op de deelnemerslijst.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze website www.landerdsegolfdag.nl

Wij kijken uit u als deelnemer op VRIJDAG 3 mei te mogen begroeten.

Namens de Commissie van Landerdse Golfdag
Mari van der Heijden
Voorzitter Landerdse Golfdag