Businessclub The Duke

Nieuws

Welkom op de nieuws pagina.
Op deze pagina vind u het actuele nieuws van De Landerdse Golfdag.


LANDERD – De organisatie van de Landerdse Golfdag kan weer met volle tevredenheid terugkijken op uitvoering van de 9-de editie. De weergoden hadden wederom alles uit de kast gehaald om er een prachtige dag van te maken. De Landerdse Golfdag 2020 staat inmiddels definitief gepland op VRIJDAG 3 april. U leest het goed, een hele maand vroeger dan vorig jaar. Dit heeft alles te maken met de aangepaste regels van onze gastheer die een termijn hebben gesteld aan het organiseren van niet business club gebonden activiteiten. Maar de prachtige banen van Golfbaan THE DUKE liggen er het hele jaar door fantastisch bij dus dit mag geen ‘handicap’ zijn! Startplaatsen zijn wederom beschikbaar voor golfers uit de gehele gemeente Landerd.

De organisatie hoopt ook deze keer een deelnemersveld van ca. 80 golfers te mogen begroeten. Zowel de wedstrijd- als recreanten deelnemers zullen simultaan om 12.00 uur starten en de wedstrijden zullen ook om plm. 17.30 uur gelijktijdig eindigen voor een gezamenlijke borrel.

Kosten bedragen € 100,= per deelnemer en is inclusief baancatering, lunchpakket in de baan (plm. 13.00 uur) en borrel met BBQ. Hopelijk kunnen we de traditie van “Landerdse Golfdag; mooi weer Golfdag” ondanks de vroegere datum toch voortzetten. Ter voorbereiding en inventarisatie zien wij graag zo spoedig mogelijk uw aanmelding tegemoet. Wij hanteren nog steeds de “volgorde van binnenkomst” en “Vol=Vol” strategie dus als u deze unieke golfdag niet wilt missen schrijf dan snel in.

U geniet als bekende of oud-deelnemer van onze organisatie de voorkeur bij inschrijving maar, mocht het aantal van 80 deelnemers nog niet zijn bereikt, gaan we t.z.t. over tot openlijke inschrijving voor de resterende beschikbare plaatsten.

Wij verzoeken u ook gebruik te maken van het inschrijfformulier welke op de site is gepubliceerd onder TAB inschrijven. Pas met het insturen van uw volledige gegevens én betaling bevestigd u uw deelname aan de Landerdse Golfdag 2020. Na betaling wordt uw naam direct bijgeschreven op de deelnemerslijst.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze website www.landerdsegolfdag.nl

Wij kijken uit u als deelnemer op VRIJDAG 3 april te mogen begroeten.

Namens de Commissie van Landerdse Golfdag

Mari van der Heijden
Voorzitter Landerdse Golfdag

 Wilt u oude berichten terug lezen? Bekijk dan de pagina geschiedenis.